Archive for June, 2011

#40 – fuhh fuhh

Posted in Uncategorized on June 30, 2011 by azweenz

result application for degree dah keluar. ada yang sempat check. yang tak sempat, try lagi esok. congrats pada yang dapat offer UiTM. tinggal la aku & yang lain2 ni untuk last semester diploma. rasa lambat pulak masa jalan.

dengar2 cuti semester takde? nangis la kalau betul. tu pasal balik rumah siap2, tapi tak menyempat pun nak keluar jalan. busy je memanjang. dengan case study baru nak dapat next week, nanti jadi group 1st present 11hb ni. memang bertuah. esok patut ada replacement class FAR300. pukul 3-5pm. ada pulak kan muka aku? tak dapatlah. siap buat petang lagi tu. mama, adik ponteng kelas ni sebenarnya. sekali je, tak buat dah lain kali.

masa dalam bas tadi, terhibur kejap layan sorang budak. dah dia datang kat aku, dukung je la. dah la comel, suka main mata pulak tu. i miss you already… :’) sekarang ni kalau aku dukung budak, majority dah tak nangis. kira aku dah intermediate la kan? sikit lagi pro la… :p

 

p/s : kakak, adik nak anak buah. ahahh!! :p

#39 – he inspires me

Posted in Uncategorized on June 28, 2011 by azweenz

i wanna be like ‘unicorn’… so much.

 

🙂

#38 – back then we used to….

Posted in Uncategorized on June 25, 2011 by azweenz

hari ni rasa macam cepat sangat masa jalan. nak tengok “Devdas” punya pasal, lajak lagi masa makan lunch. perut bunyi toksah cakap, tahankan je. pukul 4:oopm pi cari makan. Nasi Goreng Ikan Masin (nasi lebih). big appetite, what do you expect. hormon pun tak betul few days ni. pikir apa banyak sangat tak tau. tapau makan malam, tapau pisang goreng. sempat lagi rest kat so-called playground yang dah usang kat bawah ni. naik swings dgn jongkang-jongket. jadilah tu. nak harap kat Pudu Ulu, nanti ada yang tiup wisel suruh turun. pffttt. they should consider putting swings for adults then. jadi budak-budak kejap dgn Nadiah. aah bukan selalu. and from far, mak Faridah tengok anak-anak main. awww…. :p

kalau kecik lagi skrg, dah lama pergi Lake Garden main puas-puas. ni dah besar panjang, segan.

#37 – alahai..

Posted in Uncategorized on June 16, 2011 by azweenz

Ya Allah, please keep me away from him. before i shed any tears, before anybody got hurt, before the whole thing went wrong and cause chaos. cukuplah sekadar berkawan. i’m comfortable the way i am now. memories can’t be erased easily, most would remain unforgettable. past is past. kenapa bila dah hampir dapat buang rasa tu, ada yang sebut balik?

pathetic that most of the time i can only smile. people interpret the smile as smile of joy (maybe?) when it’s not.

*sigh*

#36 – ehhhhh

Posted in Uncategorized on June 10, 2011 by azweenz

1. …… is laughing my ass of. i’d sure to have another big loud obnoxious laugh plus that *snort snort* sound if there is pictures like i imagined. miahaha…!!

 

2. someone is still cold towards me. i know this is so normal, so natural, cuz that is so her. but hey, it’s been some timeeeee! i’m sorry, my fault. i realised i’m wrong. it feels like i’ve just board the time machine back to 10 years ago. where we’re more like enemy. i don’t wish things like this to happen again anymore alright? you won’t be reading this, but i’m really sorry again. i mean it.. 😦

 

3. Happy Wedding Day abe Rizal. it seems like it’s only yesterday i went to his house to learn how to read Iqra’ and al-Quran with Mak Cik Yah. back then, he’s still a young man. i can barely recognize him now. so different!

#35 – ooooohhh

Posted in Uncategorized on June 1, 2011 by azweenz

my heart melts… 🙂