#38 – back then we used to….

hari ni rasa macam cepat sangat masa jalan. nak tengok “Devdas” punya pasal, lajak lagi masa makan lunch. perut bunyi toksah cakap, tahankan je. pukul 4:oopm pi cari makan. Nasi Goreng Ikan Masin (nasi lebih). big appetite, what do you expect. hormon pun tak betul few days ni. pikir apa banyak sangat tak tau. tapau makan malam, tapau pisang goreng. sempat lagi rest kat so-called playground yang dah usang kat bawah ni. naik swings dgn jongkang-jongket. jadilah tu. nak harap kat Pudu Ulu, nanti ada yang tiup wisel suruh turun. pffttt. they should consider putting swings for adults then. jadi budak-budak kejap dgn Nadiah. aah bukan selalu. and from far, mak Faridah tengok anak-anak main. awww…. :p

kalau kecik lagi skrg, dah lama pergi Lake Garden main puas-puas. ni dah besar panjang, segan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: