Archive for August, 2011

#56 – so what does it feels like?

Posted in Uncategorized on August 31, 2011 by azweenz

hey, that’s exactly what i feel y know. now that it happens to you, so we can consider you a loser as well, no?

 

so what does it feels like?? like it? love it?

 

and now i believe in karma; what goes around comes around.

 

 

Advertisements

#55 – 30 August 2011

Posted in Uncategorized on August 29, 2011 by azweenz

tidur ke pesiang ikan? tersengguk-sengguk ni pun, gagah lagi nak taip. pffttt.

mana mood raya ni, tak sampai-sampai lagi, padahal esok dah raya.

Salam Aidilfitri..

#54 – urghhh

Posted in Uncategorized on August 22, 2011 by azweenz

it’s gonna be a stressful raya this year. wadda stressful semester.

#53 – hate post…NOT :p

Posted in Uncategorized on August 20, 2011 by azweenz

it was a tiring day. Masjid Jamek, Jalan TAR, & SOGO is a hotspot during weekend. nak2 dekat2 nak raya ni, sakit pinggang jangan cakap, sakit kaki banyak sekali. dalam penat ada rezeki yang datang. alhamdulillah.. dalam penat terselit tawa. thanks kawan2. dari kat sana sampai balik rumah malam tadi, terhibur hati. plus that unexpected and mysterious call from that psychopath. really, the conversation made me laugh like mad. orang cakap banyak gelak nanti akan nangis. minggu depan memang nangis dengan test2 semua. nangis 3 hari, lepas tu balik cuti. the moment i’ve been waiting for. raya tahun ni rasanya sama je kot macam tahun2 lepas. urghh and tolonglah, balik nanti i wouldn’t want to hear ‘you’ talking about education. those subjects to be exact. and to another ‘you’, please please pleaseee stop babbling about our performance. each of us have our own weaknesses. not that we didn’t try to improve ourselves, we TRIED REAL HARD. we appreciate your advice, but there’s no need to be so ‘cruel’. i mean your words. menusuk kalbu bila dengar. ooh pleaseeeee…..!!

#52 – rants

Posted in Uncategorized on August 19, 2011 by azweenz

end of Audit Test 2. minggu depan ada re-test Audit Test 1. haruslah buat, markah asal comel sangat. tapi bila? minggu depan ada dua test lagi. hish. esok ada kelas ganti FAR. habis kelas terus ke Masjid Jamek, Jalan TAR, Sogo yooo… segala jalan aku nak pi shopping raya.. 🙂


currently waiting for breaking fast. 10 minutes left. perut pun dah baik pulak, tadi bukan main boleh rasa angin 50km/h jalan-jalan dalam perut. today’s menuuuuuuuuu : nasi kukus ayam tak de rupa berempah yang kurus pada pandangan mata kasar, murtabak Pak Din, ayam percik yang harga sangat mem-WOW kan mata. beli sebab teringin.


eh dah nak berbuka. end.

#51 – pore pack

Posted in Uncategorized on August 12, 2011 by azweenz

a pore pack is not just a pore pack. (this sounds so wrong!) it has the power to make us shed tears.

#50 – simply untitled

Posted in Uncategorized on August 8, 2011 by azweenz

1. ….with hope that that is the first and the last. lain pulak yang jadi kan.

2. add on another reason to make me sigh with relief. not as what i’ve been longing to get since beginning of semester but good enough to motivate me. Alhamdulillah….