#52 – rants

end of Audit Test 2. minggu depan ada re-test Audit Test 1. haruslah buat, markah asal comel sangat. tapi bila? minggu depan ada dua test lagi. hish. esok ada kelas ganti FAR. habis kelas terus ke Masjid Jamek, Jalan TAR, Sogo yooo… segala jalan aku nak pi shopping raya.. 🙂


currently waiting for breaking fast. 10 minutes left. perut pun dah baik pulak, tadi bukan main boleh rasa angin 50km/h jalan-jalan dalam perut. today’s menuuuuuuuuu : nasi kukus ayam tak de rupa berempah yang kurus pada pandangan mata kasar, murtabak Pak Din, ayam percik yang harga sangat mem-WOW kan mata. beli sebab teringin.


eh dah nak berbuka. end.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: